THE THRILLA IN MANILLA IN ARUBA (slot)                          EPILOOG : SMOKIN’ OTNAR ZAL ZIJN LEVEN LANG MET PERMANENTE  DOUBLE-TROUBLE BLIJVEN *Double Trouble

Posted: January 28, 2015 in Noticiero 94

Jan De Ruiter

Oranjestad-Tot op enkele dagen geleden wist ik eigenlijk niet precies wat double-trouble  betekende, ik nam aan dat Otnar Oduber bedoelde te zeggen dat ik heel veel moeilijkheden, double trouble, voor hem veroorzaakte. Maar toen las ik in de column van Ariën Rasmijn in de Amigoe dat double trouble zo’n beetje de meest denigrerende term is die je over een ander kunt zeggen, dat trok mijn aandacht en nieuwsgierig ging ik googelen onder ‘slang’ en las van alles over double trouble en diareo van beneden en vomit van boven…….ja, ik kan het ook niet helpen, ik was net bezig met mijn artikelen over de Thrilla in Manilla, het historische gevecht tussen Muhammed Ali en Smokin’ Joe Frazier en vond het onmiddellijk van toepassing op Otje Oduber nadat hij door mij was afgetuigd in de Thrilla in Manilla in Aruba. Otje ging knock-out en nog wel fulminante en ging tegen de vloer met double trouble, diareo van beneden en vomit uit zijn mond, tegelijkertijd. En hij zal dat nog voor HEEL LANG houden ! Otnar zal daar zijn levenlang  last van houden want de knock-out’s die hij van mij zal krijgen gaat hij NOOIT vergeten.

*Humor, beeldspraak, spotdrijven, satirisch, ludiek en karikaturaal schrijven

Het is allemaal toegestaan, Otje moet er maar aan wennen, hij heeft het er zelf naar gemaakt. Mag ik hem bijnamen geven? Omdat hij zich zo komisch gedraagt begon ik te schrijven over Otnar, want ik zie hem als de Nar van deze regering, als de Hofnar. Natuurlijk mag dat. Ruim twee jaar geleden vond ik de naam Otje Potje op 24ora.com en er werd referentie gemaakt naar Otmar’s dubbele (double, voelt u ‘em?, double van double trouble!) seksualiteit oftewel bi-seksualiteit. Ik begreep en begrijp die verwijzing niet en schreef dat toentertijd ook maar ik vond de naam zo leuk dat ik het ook ging gebruiken. Twee jaar geleden protesteerde Otnar niet bij 24ora, dus waarom zou ik die naam  niet gebruiken? OtjePotje dus. Lang geleden schreef ik dat Otnar het in zijn broek doet van angst voor mij, vandaar de bijnaam Otnat, dat door iedereen werd overgenomen.   OtjePotje werd OtjeNatje en OtjeNatjePotje en OtjeNatteDotjePotje. Mag ik over zijn seksualiteit schrijven? Natuurlijk, kijk eens in de media naar de artikelen over Bill Clinton, Francois Hollande en nu prins Andrew in Engeland.

*Otmar’s Seksualiteit

Ik verwacht van leiders van een land  dat zij zich bewust zijn van hun grote verantwoordelijkheden waaronder het goed omgaan met ons geld, aandacht en volledige concentratie op het besturen van het land en een voorbeeldmodel representeren. Otmar beheert een portefeuille waar het hele eiland van afhankelijk is, het Toerisme en zijn activiteiten als minister treffen het algemeen belang positief of negatief; zijn slechte activiteiten benadelen het algemeen belang! En DAT gaat ons allen aan. Zeer zeker de pers en een columnist. Otmar zal in zijn positie en als politicus meer kritiek moeten accepteren dan andere personen, zeker nu .Otmar NIET goed met ons geld omgaat  (hij heeft ruim 70 miljoen meer besteed dan zijn voorganger met nauwelijks meer resultaten), hij concentreert zich niet op goed bestuur (hij is teveel in opspraak over andere zaken) en is zeer zeker geen goed voorbeeldmodel. Van Otnat is publiek bekend dat hij een losbandig leven leidt en er regelmatig wat bi-sides op nahoudt, vrouwelijke en ook mannelijke, er wordt overal over gesproken. Er wordt nog steeds over gepraat dat hij ooit in bed werd betrapt met Tico Croes door de toenmalige vrouw van Tico. Dit ging over het hele eiland, in elke bario, in elk district van Santa Cruz tot in San Nicolas. Overal hoorde je dat zij niet 4 handen OP één buik waren maar 4 handen ONDER één buik. Het heeft tot echtscheidingen van beiden geleid. Is dat allemaal relevant? Wis en waarachtig! Zeker wel! Zijn relatie met Tico Croes loopt als een rode draad door zijn leven. Dan was hij de eerste coördinator  van Tico dan Tico weer van hem. Ze zijn altijd onafscheidelijk geweest. Als dat alleen maar in hun privéleven als vriend en vriendin geweest was, nou OK dat is dan hun zaak, maar ze moesten het per se ook doordrijven in hun politieke leven. Zo wilde Tico Croes destijds als minister dat ik Otmar zou opleiden tot general manager van het Bushiri hotel omdat ik toen in de raad van commissarissen van dat hotel zat. Ik zal nooit vergeten hoe daar in de raad van commissarissen heel verontwaardigd en boos op werd gereageerd met name door voorzitter Rory Arends, nota bene de oom van Otmar: “ Wat, die klootzak? Die wordt hier NOOIT manager!”. Later traden beiden weer samen op in de klucht van Fondo Desaroyo San Nicolas , Tico werd schuldig bevonden aan fraude  en het aannemen van smeergeld en Otnar bleef slechst vrij omdat hij zelf, als Land Aruba de zaak tegen hem liet intrekken!! En toen weer die hele Hard Rock-hotelaffaire! Natuurlijk heeft hun seksuele relatie belang voor de samenleving, wij lijden eronder, wij krijgen de consequenties!   Otmar heeft slechts een heel  gebrekkige opleiding, heeft nog nooit iets in zijn leven bereikt in de private sector en ging dus met minimale opleiding de politiek maar in. Geen enkel artikel van mij kan los en op zichzelf gezien worden; het zijn afleveringen in vaste series waarin ik uit den treure onderbouwd heb uitgelegd waarom het toerismebeleid van Otmar volledig faalt en hoe goed toerismebeleid eruit ziet en hoe dat gedaan wordt.

*KG 2255/14

Otnar Oduber verloor dus het kortgeding dat hij tegen mij aanspande; ik mag van de rechter volharden in mijn beschuldigingen dat Otnat corrupt is en fraude heeft gefaciliteerd  bij het Hard Rock-hotelproject. Abusievelijk meent Otnar dat hij voldaan heeft aan het door de rechter toen gestelde namelijk dat hij (Otmar) publiek inhoudelijk mijn beschuldigingen moest weerleggen. Met zijn persconferentie van verleden week heeft hij dat zeker NIET gedaan en ik ga dat tot in detailles in mijn volgende artikelen utleggen !

*De huidige status van ons toerisme

Het gaat slecht. Enkele voorbeelden: 1) Verleden week woendag was ik in een van de grote hotels in de sportsbar. In twee uur tijd, zag ik vier personen in de lobby bij de front-desk en gedurende de wedstrijd O personen in de sportsbar… ik zat er 2 uur lang ALLEEN. 21 januari, HOOGSEIZOEN en het eiland is LEEG

2) een aan mij bekende man die op Soledad woont gaat een hok in zijn garage maken van 4 bij 4 meter  om dat aan Venezolanen te verhuren voor 30 dollar per nacht, dat is ons toerisme anno 2015! 3) in Superfood hoor ik geen Engels meer maar uitsluitend Spaans. DAT IS ONS TOERISME, HOOGSEIZOEN 20015. DANK JE WEL OTJEPOTJE…..WE ZIJN  ALLEMAAL HEEL ERG TROTS OP JE EN JE DOET EEN FANTASTISCHESUPERJOB VOOR  ARUBA. EN BY THE WAY:

*JE HEBT NOG 4 DAGEN OM MET DE BOUW VAN JE SUPERDELUXE VIJFSTERRENHOTEL BAHIA OP SAN NICOLAS TE BEGINNEN ANDERS HEB JE ALWEER GELOGEN EN BEDROGEN!!

TOP-JOHNNY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s