HARD TALK (week 34) In deze nieuwe serie afleveringen belicht Jan de Ruijter,vaste columnist bij Solo di Pueblo, elke donderdag een interessant thema met scherpe kantjes. Voor commentaar: janderuijter@yahoo.com

Posted: March 19, 2015 in Noticiero 94

Jan De Ruiter

MIJN WAARSCHUWING AAN HEEL ARUBA OVER SCIENTOLOGY EN MIKE EMAN (deel 5)

Oranjestad-Het is een absoluut feit dat Mike Eman een fervente aanhanger en cultlid van Scientology is en dat door zijn toedoen Scientology ook helemaal de AVP-gelederen is binnengeslopen. Ook dat komt vanuit het DNA en de genen van de Emannen, meerdere familieleden waren Vrij Metselaars die een vergelijkbare structuur en hierarchie kennen. Het is ook een feit dat Scientology geen godsdienst maar een cult is, en een gevaarlijke cult nogwel waarvan het heel moeilijk is om je los te maken als je eenmaal enige belangstelling hebt getoond. Scientology sloop Aruba binnen in 1988 gedurende het bewind van Henny Halve Eman toen dat afschuwelijke Freewinds-schip hier voor het eerst binnenkwam en nota bene geregistreerd werd als cruiseship!! Ik kan me nog goed herinneren hoe onze grote dwazen Flopmar Oduber, Mike de Gestoorde Eman en Mike the Mess in 2013 uitgebreid het 25-jarig jubileum van Freewinds vierden aan boord van het schip en in het bestuurskantoor; het was tevens de 700 ste ‘call’ van Freewinds aan Aruba. Cadeautjes over en weer en complimentjes over en weer. Kapitein Mike ‘Neptune’ complimenteerde Mike Eman met zijn bewondering voor de mooi vernieuwde binnenstad en verzekerde Mike de Grote hoe dat zou resulteren in nog veel meer cruiseschepen en toeristen voor Aruba. ‘Look who’s talking’, iedereen krijgt graag complimenten maar het gaat erom van wie je ze krijgt. Complimenten van verdwaasde en verdwaalde idioten en oplichters?? Bij onze drie Stooges op Aruba, Mike Eman, Otnar Oduber en Mike Meza zijn ze kennelijk erg welkom. Het zegt me veel over Mike Eman, Otnar Ouber en Mike Meza. Het bevestigt me dat je beter helemaal NIETS met deze enge mannetjes te maken kunt hebben. Alfonso Boekhoud kwam toen ook nog even vertellen hoe blij hij was met de business  die Freewinds Aruba bracht alsof het ooit een daadwerkelijk cruiseship was.

*Freewinds zaait ramp, ellende, verderf en onkruid

De werkwijze van Scientology is bekend, althans behoort bekend te zijn. Bij hun bestaat fase 1 uit het creëeren van goodwill, men nodigt hooggeplaatste functionarissen uit voor een bezoekje aan het schip en schrijft checks uit voor goede doelen en aan charitatieve instellingen; in fase 2 infiltreert men de overheid en zaait de ideologie van Scientology uit en in fase 3 indoctrineert men de jonge kinderen, de jeugd met hun absurde ideeën. Een van die rare scientologen in ons parlement wilde destijds in 2009 het vergiftigde scientology boekje ‘The Way to Happiness’  tot verplichte lectuur op onze scholen verspreiden, dat is het begin van de indoctrinatie van de jeugd!! Dat boekje is gratis maar de lezers worden vervolgens alle dure boekwerken en cursussen van scientology opgedrongen om maar vooral omhoog te klimmen in de rankings van thetanen en operating thetanen van het rijk van de marcabian-confederatie ergens in het heelal waar de thetanen in turbine auto’s voortracen met snelheden van 450 kilometer per uur en namen gebruiken zoals Green Rocket, Red Comet, Silver Streak en Gold Bomb, allen te zien in de comic strip books van L. Ron Hubbard de oprichter van Scientology. Ach ja, je zal maar geschift zijn!

*Nog wat sappige detailles

Zit je eenmaal in het net van scientology, dan wordt je financieel helemaal uitgekleed. Sessies kunnen 20.000 dollar kosten en mensen steken zich heel diep in de schulden om te kunnen ‘studeren’!! Ook op Aruba zijn er talloze mensen die grote, zeer grote schulden zijn aangegaan om te studeren in de nonsens van Scientology. Ik heb gedeeltelijke kennis van hun ledenbestand in Aruba en het is verbazingwekkend hoe door mij als intelligent veronderstelde mensen tot de cultvolgers van scientology behoren. “Had ik nooit gedacht’ was mijn onmiddellijke reactie. Het is ONGELOOFLIJK, wie er allemaal ingetuind zijn. Het is ook ORA CERO, het moet heel snel ophouden want de scientology-cult is verderfelijk en helemaal niet iets onschuldigs! Aruba heeft nu al heel veel slachtoffers van deze bizarre club! Niet voor niets wordt scientology in Duitsland bezien als een extreem rechtse politieke club, in Frankrijk als een commerciële sekte, die in heel veel landen verboden is omdat zij betrokken is bij geldwitwassen, belastingontduiking, het ontvoeren van kinderen en talloze andere schandalen. Voor mensen die daar nog meer over willen lezen of leren, zie Operation Snow White, de infiltratie van regeringen en overheden in meer dan 30 landen en het boek ‘Abuse at the Top’ van Amy Scobee.

*Rapporten over scientology

Rapporten over scientology zijn er in overvloed. Ze bevatten leuke hoofdstukjes zoals Hubbard and the Occult, Scientology, Satanism and Suicide, Holy Scientological Black Magic and Magickians, UFO-teachings, Cracker of Womans’ Souls, Cult of the Greed, the Criminal Cult, en Hubbard and Hitler.

*Hubbard en Hitler

L. Ron Hubbard meende dat hij en Hitler beiden exeptionele mannen waren ver boven alle anderen begiftigd met de visie en bekwaamheden om te leiden. Beiden   hadden een hekel aan de massa die zij stom vonden, democratie was in hun ogen, de wil van de dommen en van middelmatigheid vandaar dat de organisaties van beiden, de Nationale Socialistische Partij en the Chuch of Scientology autocratische organisaties zijn en management top-down is.

*Bekende uitspraken van Hubbard

“Make money, make more money, make other people produce so as to produce more money”,

“Somebody someday will say that this illegal, but by then Scientology will decide what is legal or not”,

“If attacked on some vulnerable point by anyone, manufacture enough threats against them to cause them to sue for peace”,

“The purpose of a lawsuit is to harass and discourage the other rather than to win; if possible, ruin him totally”.

*Mike Eman, de opvolger van L. Ron Hubbard

“People attack Scientology, I NEVER FORGET IT, I ALWAYS EVEN THE SCORE,

I NEVER FORGET UNTIL THE SLATE IS CLEAR”. Ja zeker, daar hoort u Mike Eman!!

“When a push against Scientology starts somewhere, we go over the people involved and WEED THEM OUT. WE PUSH, THEY VANISH” (uit het manual of Justice van Ron Hubbard).

IK WAARSCHUW HEEL ARUBA ERVOOR: MIKE EMAN IS EEN CULTVOLGER EN CULTLEIDER VAN DE SUPERGEVAARLIJKE SEKTE VAN SCIENTOLOGY. MIKE EMAN IS EEN OPERATION THETAAN VAN DE MARCABIAN-CONFEDERATIE ERGENS IN HET HEELAL. OP MARS WORDEN DE DODE MARCABIANS GEBRAINWASHED EN  GEREINCARNEERD TOT THETAAN. MIKE EMAN BEZIET ZICHZELF ALS EEN SUPERIEURE, GEREINCARNEERDE THETAAN. LAND ARUBA WORDT GELEID DOOR EEN CULTVOLGER DIE VIA MARS OP ARUBA IS GELAND!!! Aruba, pas op!!

TOP-JOHNNY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s