ROTTEN TOMATOES HIER ZIJN ZE DAN WEER………. DE TOP 20 (!!!) MEEST IDIOTE POLITIEKE MOMENTEN VAN MAART 2015 op Aruba !!  (deel 2) *Rotten tomato 14: Aruba Boot Camp

Posted: April 4, 2015 in Noticiero 94

Jan De Ruiter

Oranjestad-De hele maand maart konden we artikelen van en over Aruba Boot Camp lezen in alle kranten van Aruba, het lijkt een heel dure campagne, mooie posters, de PR machine werkt hard. Het viel me echter onmiddellijk op dat deze organisatie zich heel laatdunkend uitlaat over psychiatrische hulp aan de betrokken moeilijke kinderen; ze voelen er niets voor om professionele hulp te zoeken bij het ‘genezen’ van deze moeilijke kinderen en doen dat met de harde hand. Ik herken  dat gedoe van het gevaarlijke Freewinds-schip dat bij Oranjestad in de haven ligt, u weet wel, die idiote Scientology-boot, dat cultschip van Opper-Thetaan Mike Eman van Mars. Scientology heeft al bij haar oprichting de oorlog verklaard aan psychologen omdat psychologen van alles geleerd hebben  over cultbewegingen en dwars door die cults heenkijken. L. Ron Hubbard  keurde het doden en vernietigen van alle psychologen goed. Ook  de harde aanpak van kinderen doet mij denken aan  Scientology dat voor heel veel mensen een strafkamp is waar heel zwaar werk verricht moet worden voor een dollar per dag! Pas op Aruba, m.i. zit het helemaal niet pluis met Boot Camp Aruba, ik ga het verder onderzoeken maar ik waarschuw alvast, het ziet er niet goed uit. En de link naar Scientology en Mike Eman bevalt mij helemaal niet!!

Ik heb schoon genoeg van deze regering, van Boot Camp Aruba, van Scientology en van Opper-Thetaan Mike Eman van Mars; ik wil graag goed en fatsoenlijk bestuur terug op Aruba!

*Rotten tomato 13: parkeermeters en boetes in Oranjestad

Wat voor onbekwame en bespottelijke ministers wij hebben op Aruba blijkt ook al weer eens uit het idee van parkeermeters in de stad. Begrijpt Benny Lange Vinger  dan niet dat dat de DOODSLAG voor de handel in Oranjestad is. Geen mens gaat nog naar de stad….de Arubaanse cultuur en betalen voor het parkeren van je auto gaan  nu eenmaal niet samen, dat gaan we nooit doen. U gaat dat niet doen en ik ook niet. Bovendien worden de parkeermeters allemaal in no time kapotgeslagen en geramd, misschien door chollers misschien door anderen, het geld wordt eruit gehaald etcetc. Hoe kunnen ministers in hemelsnaam zoiets doms  bedenken. Heeft de handel in Oranjestad het nog niet moeilijk genoeg? Ik heb echt schoon genoeg van Benny Lange Vinger en dit stelletje amateurs en ik snak naar nieuw, goed en fatsoenlijk bestuur op Aruba.

*Rotten tomato 12: financiering Green Corridor ‘BIJNA’ rond

Illusionist Mike Eman en zijn 8 goochelaars blijven maar doorgaan met hun fantasiën en mooie goede berichten in de krant. “Mike, domme jongen, wakker worden. Een land met schulden boven 80 % van het GDP, kan helemaal geen

PPP-projecten ondernemen”. Heb je professor Age Bakker van het Cft niet begrepen? Aruba kan die schulden helemaal niet dragen. Als je dat weet en je leest dan in de krant: de financiering zit in de eindfase, zij zijn in de financial-close, binnen  twee weken wordt het hoofdcontract getekend, dan start de mobilisatieperiode en het pre-werk, dan denk je, jajajajajajaja, het zal wel. Het gaat slechts om 300 miljoen, geen kunst aan voor illusionisten zoals Mieke de Grote, Mike the MESS en Rotmarop Oduber. Ach, wat ben ik toch doodmoe van Mieke de Grote, Mike the MESS, Flopmar Oduber en zulke onbekwame mensen en wat snak ik naar goed, transparant en fatsoenlijk bestuur op Aruba!

*Rotten tomato nummer 11: de perikelen rond dr. Alex Hospitaal Swendel

Ik voorspelde het u al maanden geleden: het hospitaalproject gaat het GROOTSE FINANCIELE SCHANDAAL OOIT worden. Continue problemen, verschuivingen van opleveringsdatums, veelvuldige budgetoverschrijdingen, ruzie met aannemers en onderaannemers, met doktoren en nog veel en veel meer ellendes. Wacht maar af!! En Bermello en Arellano lachen zich rot. O ja, samen met hun vriend Henny halve Eman. Hier komt de eerste budgetoverschrijding, slechts 10 miljoen florin omdat een OK (nee dat is niet OK, dat is niet okay, dat is Operatie Kamer) ‘vergeten’ was. Dus dat is niet OK. Maar ik heb een uitstekende oplossing voor al deze problemen……weet je wat…….we sturen Arthur Dowers erheen, Arthur die Doordauwer, die flinke, energieke, dynamische man, we gaan hem directeur maken van het hospitaal, hij lost dat allemaal makkelijk op, hij is DE man voor die job! Maar ik ben een burger die dr. Hospitaal Swendel aanraadt zo snel mogelijk het zinkende Eman-schip te verlaten, een fatsoenlijke dokter blijft niet bij die club en hij weet toch dat Mieke de Grote echt geen hospitaal kan bouwen! De man kan niet eens een straatje in Oranjestad verbouwen. Dat heeft ons 40 miljoen florin gekost en is na bijna 6 jaar verbouwen NOG NIET KLAAR. En dan zijn nieuwe kantoor achter het parlementsgebouw? Vier jaar en NOG NIET KLAAR! En dan denkt-ie dat hij een hospitaal kan bouwen? Kan niet, kan nooit. Ik snak naar goede, professionele ministers die hun werk doen!

*Flopper nummer 10: Arthur Dowers wordt de nieuwe directeur van het Hospitaal

Ja hij werkte immers al eens voor het hospitaal als Hoofd PAAZ of zoiets en overal in het Hospitaal krijg je te horen dat hij toen ook al geen flikker deed; hij was uitsluitend met politiek bezig en voor patiënten en medische kwesties had hij geen seconde tijd. Hoe is het toch mogelijk, de meest luie man op Aruba, volledig gefaald bij Onderwijs, volledig gefaald bij Justitie, wordt weggepromoveerd naar het hospitaal. Och, de gezondheidszorg is toch ook niet zo belangrijk! Ik heb zo schoon genoeg van deze luie, onbekwame nietsnut Douwers en ik snak naar goed en effectief en fatsoenlijk bestuur.

*Rotten tomato nummer 9:  P.P. Permiso Paultje, vleesimporteur van 20-jarige mooie meisjes uit Venezuela

Permiso Paultje werd door de rechter bij zijn ballen opgehangen zodat hij die hopenlijk niet meer gebruiken kan voor zijn kennelijke  escapades met het

20-jarig jonge  meisje Ana Maria Sulberan, die illegaal in Aruba verbleef en illegaal bij de Wing Hung bar op Ponton werkte en in één dag haar werkvergunning verkreeg van Permiso Paultje, haar grote redder in nood. Foei Paultje Croes, wat zeggen je echtgenote en kinderen hier nu van? Solo di Pueblo hoeft niets te rectificeren en Permiso Paultje gaat natuurlijk niet in hoger beroep. Hoe ga je dit immorele snertbeleid aan de rechter uitleggen, hoe ga je dit goed praten bij de rechter. Hoe ga je de rechter uitleggen dat Arubaanse meisjes die werkloos zijn dit werk niet krijgen maar een illegaal Venezolaans meisje wel. Ga je de rechter uitleggen dat je met haar slaapt of wilt slapen ? Of dat je geld hebt gekregen voor die werkvergunning?  Ik ben een burger  die schooon genoeg heeft van immorele en onfatsoenlijke  ministers en bestuurders en ik snak naar goede en fatsoenlijke bestuurders op Aruba. En ik ga daar  wat aan doen ook, deze zaak krijgt nog een heel lange staart. Een heel lange staart. Wat zeg ik? Een heel lange staart. Dat zeg ik!

Wordt vervolgd.

TOP20-2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s